Home VinkitAirPodit urheillessa

AirPodit urheillessa

Vihdoin on taas se aika vuodesta. Kauan kaivattu aurinko hellii meitä pimeän pallonpuoliskon asukkeja. Moni on varmasti samaa mieltä siitä, että paras tapa viettää kesäpäiviä on lähteä ulos urheilemaan – AirPodit korvassa tietenkin.

Pidempikin kävely sujuu vauhdikkaasti kiinnostavaa äänikirjaa kuunnellessa. Raskaampaan treeniin sopivat kunnon voimasoinnut, joiden siivittämänä yllät yhä upeampiin suorituksiin. Olipa valintasi lenkkipolku, ulkopunttis, porrastreeni tai sup-lautailu, mikäpä vauhdittaisi treeniäsi paremmin kuin laadukkaista kuulokkeista soiva lempibiisisi?

Aidosti langattomat kuulokkeet

Kaukana ovat onneksi ne ajat, kun kuntoilijan piti kantaa mukana kasettisoitinta ja sotkeutua siitä lähteviin johtoihin. Langattomat kuulokkeet ovat nykyaikaa, mutta tästäkin tuotekategoriasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Treenaajan on siis hyvä ottaa huomioon muutamia seikkoja ennen kuulokekaupoille suuntaamista.

Liian hiostavat tai korvista tipahtelevat kuulokkeet ovat urheillessa vain tiellä. Hiki voi vahingoittaa kuulokkeita, ja ne voivat pahimmillaan hävitä pudotessaan. Liikuntaa ajatellen parhaat kuulokkeet ovatkin vedenkestävät aidosti langattomat on-ear-kuulokkeet, jotka istuvat käyttäjälleen kuin hansikas.

AirPodit treenikaverina

Urheilijan kannattaa valita AirPods Pro -kuulokkeet, jotka ovat hien- ja vedenkestävät. Ne sopivat kovaankin urheiluun kesähelteellä tai yhtä lailla sadekelillä. Kuulokkeissa on erinomainen istuvuus. Äänenlaatu on huippuluokkaa ja taustamelun vaimennus antaa mahdollisuuden sulkea liikenteen hälyäänet kokonaan pois.

Akku kestää pidemmänkin lenkin, sillä virtaa kuulokkeissa riittää jopa kuusi tuntia. Tyylikkäästi muotoiltu langaton latauskotelo mahtuu näppärästi taskuun eikä paina paljon. Kuulokkeita saat tuunattua lisävarusteilla tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Osta lisävarusteita AirPodiisi täältä: iphonetalo. Sitten vain nauttimaan lenkkikeleistä.