Home VinkitTärkeitä Lisävarusteita IPhonelle

Tärkeitä Lisävarusteita IPhonelle

Otitpa sitten kuvia lemmikistäsi, selfietä sosiaaliseen mediaan, lähetitpä tekstiviestejä ystäville tai soitat työhösi, iPhone on todennäköisesti mukana elämässäsi kellon ympäri. Monissa tapauksissa lisävarusteet voivat suojata ja parantaa iPhone-kokemustasi. iPhone puhelimelle on nykyisin satoja erilaisia ​​lisäosia – puhelimen turvallisuuden takaavista varusteista langattomiin latureihin, jotka tekevät laitteen virran kytkemisen helpommaksi. Valinnan varaa siis on.

IPhone on ollut käytössä jo yli 10 vuotta, mikä on antanut lisävarusteiden valmistajille aikaa keksiä kaikenlaisia ​​hyödyllisiä lisäosia, jotka parantavat, suojaavat ja lataavat iPhoneasi.

Hyvä muistaa lisävarusteista

Ennen kuin ostat mitään lisävarusteita iPhonellesi, tulisi sinun ottaa huomioon muutama asia. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että haluamasi lisävarusteet ovat yhteensopivia tietyn iPhone-mallisi kanssa. Jos esimerkiksi ostat puhelinkotelon, tarvitset kotelon, joka sopii juuri sinun laitteellesi. Sama koskee näytön suojaimia ja latauskaapeleita.

Speckin kotelot ovat erittäin hyvin suunniteltuja ja saatavana useilla väreillä ja malleilla. Ne ovat myös erittäin kestäviä – varmistaen, että puhelimesi selviää suurimmasta osasta pudotuksia, joita se voi kokea.

Ja jos hankit langattomia lataustarvikkeita, tarvitset iPhone 8:n tai uudemman. Mutta tarvitset iPhone 12:n, jos etsit langattomia latauslaitteita ja muita lisävarusteita jotka hyödyntävät Applen uutta MagSafe-yhteyttä. Applen MagSafe-laturit ovat erinomaisia ​​iPhone 12 -omistajille.

Katso mitä verkossa tarjotaan meillä iPhonetalosta! Löydät laajan valikoiman lisävarusteita iphone-puhelimiin ja hinta-laatusuhdekin on kohdillaan.